Wiotech Revital A/oxidant Serum 30ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het Wiotech Revital Antioxidant Serum is een unieke formule met meerdere effecten. Het is een ware 'skinbooster' die de huid revitaliseert en opnieuw doet stralen dankzij een hoog gedoseerd complex van vitaminen en mineralen met onder andere vitamine A,B,C en E. De stimulatie van collageen en elastine zorgt voor een stevigere en vollere huid. Het resultaat is een frisse, zachte huid met een egale, stralende teint. de effecten zijn zichtbaar op korte termijn. De antioxidanten in de formule beschermen de huid tegen veroudering door schadelijke invloeden van buitenaf. Het Hyaluronzuur dat in de crème verwerkt zit heeft een hydraterend en opvullend antirimpeleffect.

Gebruik
  • Elke ochtend een dun laagje op een gereinigde huid aanbrengen. Daarna de Wiotech Anti-Aging Intensive Anti-Wrinkle Cream of Wiotech Repair Cream aanbrengen.
  • Je kan eventueel ook 1 druppel Wiotech Revital Antioxidant Serum als antioxidantbooster toevoegen aan je Wiotech-crème.
  • 's Avonds kan je als basis onder je crème de Wiotech Anti-Aging E-Mix Roll-On gebruiken.
  • Het is aanbevolen om 1 tot é keer per week een peeling van je huid te doen met de Wiotech Triple Action Peeling om de actieve ingrediënten van je producten nog beter in je huid te laten dringen.
Details
CNK4167870
FabrikantenAdephar
MerkenWiotech