Vecteur Sante Poeder Actieve Kool Citroen 30g

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Tips voor gebruik : Breng een kleine hoeveelheid houtskool aan op de natte tandenborstel. Twee keer per dag 2 minuten gebruiken voor het regelmatig poetsen met tandpasta. Voor de eerste toepassingen is het raadzaam om de houtskool elke dag te gebruiken gedurende 2 weken en daarna voor het onderhoud twee keer per week. Sluit na gebruik goed af. 100% recycleerbare verpakking, bisfenol- en ftalaatvrij. Te gebruiken binnen 12 maanden na opening

Gebruik

Tanden bleken

Samenstelling

Ingrediënten : geactiveerde kool en organische citroen essentiële olie. Ultrafijn poeder van hoge kwaliteit. Komt van verhitte kokosnoten die geactiveerd worden met waterdamp.

Details
CNK4125084
Fabrikanten2CME (TO SEE ME SPRL)