Vecteur Sante Kool Whitening Tanden Pdr 30g

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vecteur Santé Actieve kool 30 gr - Tanden bleken - 100% natuurlijk

Gebruiksaanwijzingen :Een kleine hoeveelheid koolstof op de vochtige tandenborstel aanbrengen. Gedurende 2 minuten 2 maal per dag gebruiken vóór het gebruikelijke poetsen met tandpasta. Voor het eerste gebruik is het aangeraden om de koolstof elke dag te gebruiken gedurende twee weken, en daarna 2 keer per week ter onderhoud.

Ingrediënten : geactiveerde kool. Ultrafijn poeder van hoge kwaliteit. Komt van verhitte kokosnoten die geactiveerd worden met waterdamp.

GGO-vrij / Glutenvrij / Zonder fluoride / Zonder toevoegingsmiddelen.

Goed afsluiten na gebruik

100% recycleerbare verpakking, zonder bisfenol en zonder ftalaat

Te gebruiken binnen 12 maanden na opening

Gebruik

Tanden bleken

Samenstelling

Ingrediënten : geactiveerde kool. Ultrafijn poeder van hoge kwaliteit. Komt van verhitte kokosnoten die geactiveerd worden met waterdamp.

Details
CNK3926227
Fabrikanten2CME (TO SEE ME SPRL)