Urgo Puistjes Filmogel Stylo 1x2ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

ADraai langzaam aan het roterende uiteinde van de pen om het product op het puistje aan te brengen.Laat het product 1 tot 2 minuten drogen. Breng het product 2 tot 3 keer per dag aan.

Samenstelling

Alcohol denat, aqua, hydroxypropylcellulose, glycerin, salicylic acid, melaleuca alternifolia leaf oil, limonene.Draagbare pen met wasbare silicone tip.

Indicatie

Gebruik het product niet wanneer u allergisch bent voor salicylaatderivaten. Niet irriterend voor de huidLaat het puistje snel verdwijnen* Kan worden gebruikt met make-up Vanaf 3 jaar

Details
CNK3152972
FabrikantenUrgo
MerkenUrgo
Breedte100 mm
Lengte154 mm
Diepte20 mm