Topicrem Um Ultra-hydraterende Olie 125ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Met zijn duo van teunisbloem- en saffloerolie, die rijk zijn aan omega 6, biedt dit product onmiddellijk comfort en 24 uur voeding en hydratatie. De huid is zacht en stralend terwijl het haar wordt versterkt en beschermd.

Omhullende textuur voor een niet-vette, zachte en satijnachtige afwerking. Bloemige, oosterse, gastronomische geur.

Gebruik

's Ochtends en/of 's avonds aanbrengen. Spray de olie in de palm van je hand.

Voor het lichaam: Spray de olie in de palm van je hand of rechtstreeks op je lichaam en masseer vervolgens zachtjes je huid.

Voor het gezicht: Masseer uw gezicht en hals zachtjes van onder naar boven in cirkelvormige bewegingen, vermijd het gebied rond de ogen.

Voor het haar: 1 spray op kort haar en 2 sprays op lang haar. Breng de olie aan op droog of nat haar.

Samenstelling

Ingrediënten: Coco-caprylate/caprate, Dicaprylyl carbonaat, Capryl/Capric triglyceride, Ethylhexyl cocoat, Helianthus Annuus (Zonnebloem) zaadolie, Oenothera biennis (Teunsel) olie, Carthamus tinctorius (Safflower) zaadolie, Octyldodecyl PCA, Tocoferylacetaat, Tocoferol, Parfum (Geur).

Indicatie

Ultra-hydraterende olie voor de gevoelige en droge huid bij volwassenen.

Details
CNK4251971
MerkenTopicrem