Sun Secure Huile Ip50+ 200ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Patent(1) Sun Secure: 4 jaar onderzoek om de ideale filtercombinatie uit te vinden die een hoge bescherming tegen de zon biedt en tegelijk het mariene milieu respecteert.

SUN SECURE Oil SPF50 biedt een hoge dermatologische bescherming met deze nieuwe gepatenteerde(1) filtercombinatie die het mariene milieu respecteert. Gecombineerd met een antioxidanttechnologie, pakt het alle soorten straling aan(2):

UVB + UVA: 4 zonnefilters - ZICHTBARE + INFRARED: antioxidanttechnologie

Zonder afbreuk te doen aan de zintuiglijkheid!

Een droge olie met een niet-vette, niet-kleverige satijnen finish. De textuur dringt snel door voor een gevoede, comfortabele en satijnzachte huid. De delicate zomergeur zorgt ervoor dat u het steeds opnieuw wilt gebruiken.

Bestand tegen water, transpiratie en slijtage.

Gebruik

Royaal en gelijkmatig aanbrengen vóór blootstelling. Regelmatig opnieuw aanbrengen om de bescherming te behouden, vooral na zweten, zwemmen of afvegen. Op de handen sprayen alvorens op het gezicht aan te brengen.

Samenstelling

INGREDIENTEN: DICAPRYLYLCARBONAAT, C12-15 ALKYLBENZOAAT, DIISOPROPYLADIPAAT, DIETHYLAMINOHYDROXYBENZOYLHEXYLBENZOAAT, ETHYLHEXYLTRIAZON, BIS-ETHYLHEXYLOXYFENOLMETHOXYFENYLTRIAZINE, ISOAMYLLAURAAT, ISONONYLISONANOAAT, DIETHYLHEXYLBUTAMIDO TRIAZON, POLYESTER-7, NEOPENTYL GLYCOL DIHEPTANOAAT, PARFUM, CAPRYL/CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOFEROL, GLYCINE SOJAOLIE, LEPIDIUM SATIVUM SPRUIT EXTRACT

Indicatie

Droge biologisch afbreekbare olie met satijnen afwerking SPF50, voor de zon overgevoelige huid. Mag aangebracht worden op het gezicht, lichaam en haar.

Details
CNK4244554
FabrikantenSVR
MerkenSVR