Sanaspray Toilet Paper Spray 75ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Sanaspray is een verstuiver om toiletpapier te bevochtigen en draagt bij aan de persoonlijke sanitaire hygiëne . De toevoeging van probiotica verbetert het welzijn van mens en milieu. Als alternatief voor vochtige doekjes wordt het product ook zeer goed onthaald bij milieudiensten en waterzuiveringsbeheerders

Sanaspray Toilet Paper Spray is verrijkt met probiotica en zorgt voor een optimale hygiëne na elk toiletbezoek. De voordelen van probiotica op de huid zijn enorm. Ze gaan de bestaande huidflora niet afdoden (zoals vochtige doekjes vaak wel doen), maar net het microbioom extra ondersteunen door toevoeging van goede bacteriën. Probiotica zorgen voor een actieve geurbestrijding en verlagen het risico op huidirritaties en schimmels.

De voordelen van Sanaspray zijn:

  • reinigt, hydrateert en verzacht
  • dermatologisch getest
  • natuurlijke bescherming
  • vermijd schadelijke effecten van vochtige doekjes
  • 1.000.000 gezonde bacteriën per ml
Details
CNK4234613
FabrikantenChrisal NV
Merkenbrand-644c643d-21f7-4091-80fe-47e2fa61d667