Puressentiel Afslanken Douchebad 18 Ess Olie 100ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De 18 essentiële oliën van dit bad Afslanker hebben lipolytische (vetoplossende), desinfiltrerende eigenschappen van de onderhuidse weefsels en stimuleren de microcirculatie. Ze helpen de huid te versterken, gaan vochtretentie tegen en bestrijden vetkussentjes.

Het bad Puressentiel Afslanker heeft een complexe, hooggeconcentreerde (20%) formulering en zorgt ervoor dat de werkzame bestanddelen op de te behandelen zone worden vrijgesteld om vetkussentjes blijvend en efficiënt te bestrijden.

Resultaten:De huid wordt steviger, opnieuw zacht en soepel en de sinaasappelhuid vervaagt. De resultaten zijn zichtbaar.

Gebruik
  • Giet 1 tot 2 dopjes in een gevuld bad. Mag onder de douche worden gebruikt (1 dopje).
  • In het bad: Masseer de benen, de billen, de buik en de armen.
  • Niet in een leeg bad gieten omwille van het hoge gehalte aan essentiële oliën.
  • Onder de douche: Wrijf tijdens de douche met een hammam handschoen over de te verfijnen zones om de dode huidcellen te verwijderen en de microcirculatie te activeren.
  • Giet een kleine hoeveelheid van Afslanker voor bad en douche in de handpalm en masseer de benen, de billen, de buik en de armen.

Specifieke gebruiksvoorzorgen:

Niet aanbrengen op het gezicht en op de slijmvliezen (tussen de benen). Niet geschikt voor kinderen jonger dan 7 jaar, voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Samenstelling

Combinatie van 18 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd):

  • Ceylonkaneel, Ceder, Citroen, Venkel, Jeneverbes, Geranium, Mandarijn, Niaouli, Sinaasappel, Pompelmoes, Peterselie, Bitter orange, Rozemarijn, Sandelhout uit India, Salie, Vetiver, Bergthee, Ylang-ylang.
Details
CNK2581957
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel
Breedte35 mm
Lengte150 mm
Diepte35 mm