Phytokeratine Masker Tube 150ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

PHYTOKERATINE, de herstellende kuur die beschadigd en broos haar opnieuw sterk en soepel maakt.Dit masker met romige, verzorgende textuur herstelt de haarvezel door en door dankzij de nieuwe generatie plantaardige keratine van de Laboratoria Phytosolba die nauw aanleunt bij de keratine van het haar. De rijstceramiden maken de schubben glad en vullen microgroefjes op waardoor gesensibiliseerd haar opnieuw sterker wordt.

Gebruik

HET BEAUTYRITUEEL VAN PHYTONa het wassen op lengten en punten aanbrengen:voor een expresverzorging 1 à 2 minuten laten inwerken. Spoelen.voor een intensieve verzorging naargelang de dikte van het haar 5 à 7 minuten laten inwerken. Spoelen.Geconcentreerde formule: een kleine hoeveelheid volstaat!

Samenstelling

Plantaardige keratine, complex van proteïnes van quinoa, lupines en erwtenDe Laboratoria Phytosolba ontwikkelden een nieuwe generatie plantaardige keratine die zo nauw mogelijk aanleunt bij de natuurlijke keratine van het haar. De hydraterende en herstellende plantaardige keratine is een combinatie van proteïnes van quinoa, lupines en erwten. Hij bouwt de haarvezel opnieuw op en herstelt beschadigd en broos haar intens.RijstceramidenRijstzemelen worden in Japan traditioneel gebruikt voor hun hydraterende en verzachtende eigenschappen. Rijstceramiden werken als intercellulair cement om de schubben glad te maken en microgroefjes van de haarvezel te vullen.Extractie van wilde viooltjesWilde viooltjes hebben verzachtende en hydraterende eigenschappen.

Details
CNK3902095
FabrikantenAles Group
MerkenPhyto
Breedte53 mm
Lengte180 mm
Diepte48 mm