Oxelio Topique Gel Tube 30ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

OXELIO Topique bevat een concentraat aan natuurlijke antioxidantia (carotenoïden uit wortels en tomaten, vitamine E) die de huid helpen zich te beschermen bij blootstelling aan de zon. Verder bevat hij verzachtende abrikoospitolie en een maceraat van calendula met helende eigenschappen, dit alles gemengd met voedende jojobaolie.

OXELIO Topique bevat geen parfum, parabenen, fenoxyethanol, siliconen, hormonen, ftalaten, minerale oliën of kleurstoffen en is dermatologisch getest.

Samenstelling

OXELIO TOPIQUE is vooral geïndiceerd voor de lichte huid en de huid met zonne-intolerantie. OXELIO TOPIQUE 1 tot 2 maal daags voor en na blootstelling aan de zon op de meest blootgestelde lichaamsdelen aanbrengen: gezicht, decolleté, handruggen en onderarmen.

Het product goed uitsmeren (gezicht: gemiddeld 4 druppels zijn voldoende, hals: 2 druppels, handrug: 1 druppel, onderarm: 2 druppels).

OXELIO Topique kan alleen of in combinatie met de dagcrème worden gebruikt. Na intense blootstelling meerdere keren per dag aanbrengen.

Indicatie

Voor de zones die het sterkst blootgesteld zijn aan de zon:

• gezicht, hals, decolleté;

• handruggen, onderarmen.

RESULTATEN

• Hydrateert • Voedt • Kalmeert de huid

Contra indicatie

OXELIO TOPIQUE bevat geen zonnefilter. Het product dient gecombineerd te worden met een zonneproduct dat geschikt is voor het huidtype.

Carotenoïden uit tomaat en wortel zijn oranje pigmenten. Breng dus geen OXELIO aan op contactpunten met witte kleding (hals, mouwen. e.d.).Het product niet rechtstreeks op de ogen aanbrengen.

Bij contact met de ogen overvloedig spoelen met zuiver water.

Details
CNK2234367
FabrikantenGSA Healthcare, Laboratoire Jaldes, Millet Innovation, MILLET INNOVATION, Patch Pharma
MerkenOxelio
Breedte40 mm
Lengte132 mm
Diepte25 mm