Noviderm Melatrio Depigment.verzorg.intens Cr 30ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

s Morgens en 's avonds aanbrengen op het gelaat, de handen en/of het decolleté, bij voorkeur gedurende 3 maanden voor een optimaal resultaat.

Samenstelling

80 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong: Aqua (water) Hydrogenated Coco-Glycerides: vette substantie van plantaardige oorsprong Ascorbyl Glucoside: antiradicalair, vitamine C Glycerin: bevochtiger, hydraterende stof Undecylenoyl Phenylalanine: depigmenterende stof Lactic Acid: exfoliërende en hydraterende stof Lactic Acid / Arginine (AHA met verlengde afgifte): exfoliërende, hydraterende werking Cetearyl Alcohol: wasachtige vaste stof, consistentiefactor Cera Alba: bijenwas Glyceryl Caprylate: verzachtend ester van plantaardige oorsprong met antibacteriële werking Glyceryl Stearate: emulgator Sorbitan Stearate: emulgator en consistentiefactor Cetyl Palmitate: vette vaste stof, consistentiefactor Cocoglycerides: vette vaste stof, consistentiefactor Xanthan Gum: verdikkingsmiddel van plantaardige oorsprong Tocopheryl Acetate: antiradicalair acetaat van vitamine E Hydrolyzed Chenopodium Quinoa Seed, Maltodextrin (quinoapeptiden): versterken de celintegriteit van de huidbarrière, dragen bij tot de instandhouding van een goede hydratatie en hebben een kalmerend effect

20 % synthetische ingrediënten (in de juiste hoeveelheid geïntegreerd om de efficiëntie van het product te garanderen en uw gebruiksplezier te verhogen):

DI-C12-13 Alkyl Malate: ester van alfa hydroxy acide met keratolytische eigenschappen Dicaprylyl Carbonate: ester dat het vette en glanzende effect van plantaardige was en boter vermindert Tromethamine: pH-regulator Ceteareth-20, Ceteareth-12: emulgatoren 1,2-Hexanediol: hydraterende stof, bevochtiger Laureth 23: co-emulgator Undecyl Dimethyl Oxazoline (cycloceramide): depigmenterende werking door de synthese van melanine (bruin pigment) te remmen Fragrance (parfum)

Indicatie

Hydrateert onmiddellijk en langdurig dankzij de glycerine en de bijenwas.Doet bruine vlekken vervagen dankzij de zachte exfoliërende werking van de AHA met verlengde afgifte, gecombineerd met de AHA. Voorkomt nieuwe vlekken door de vorming van melanine en het transport ervan in de opperhuid af te remmen, dankzij zijn gepatenteerde actieve bestanddeel met ecolabel dat de huid lichter maakt, de cycloceramide, het vitamine C-derivaat en de quinoapeptiden Verzacht en herstelt de huid dankzij de quinoapeptiden. Ideaal na een laserbehandeling

Details
CNK2716157
FabrikantenLaboratoire Dermatologique ACM
MerkenNoviderm
Breedte40 mm
Lengte122 mm
Diepte45 mm