Neutrogena N/f Handcreme Parf 50ml + 50% Gratis

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Slechts een enkele druppel Neutrogena geconcentreerde en geparfumeerde handcrème volstaat om onmiddellijke en langdurige verlichting te bieden voor droge en beschadigde handen. De handcrème verrijkt met glycerine - ook effectief voor extreem droge handen - kalmeert direct en beschermt droge en beschadigde handen. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden worden handen merkbaar zachter en gladder. De geconcentreerde formule is voldoende voor maar liefst 200 behandelingen. Dankzij het handige formaat past de Neutrogena handcrème perfect in elke handtas - zodat u op elk moment voor uw handen kunt zorgen, ook onderweg.

Gebruik

De Neutrogena geparfumeerde handcrème is sterk geconcentreerd waardoor een enkele druppel voldoende is. Aanbrengen op uw handen en zachtjes inmasseren.

Indicatie

• De geconcentreerde geparfumeerde handcrème zorgt voor onmiddellijke en langdurige verlichting, zelfs voor extreem droge handen. • Dankzij de hoge concentratie is de Neutrogena geparfumeerde handcrème zuinig in gebruik. Eén tube is voldoende voor 200 toepassingen. • De formule verrijkt met glycerine kalmeert onmiddellijk en beschermt ook droge en beschadigde handen. • Zelfs onder de meest extreme omstandigheden worden handen merkbaar zachter en gladder. • Het handige formaat past perfect in elke handtas. Makkelijk voor onderweg.

Details
CNK3936465
FabrikantenJohnson & Johnson
MerkenNeutrogena
Breedte63 mm
Lengte40 mm
Diepte124 mm