Neutrogena N/f Hand En Nagelcreme Tube 75ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

4-in-1 hand- en nagelverzorging voor verzorgde handen en dubbel zo sterke nagels. Neutrogena® Hand & Nagel crème combineert de bewezen Noorse formule met panthenol. De unieke, niet-vette formule trekt direct in en verzorgt de handen en nagels intensief. Neutrogena® Hand & Nagel crème hydrateert, verzacht kloven en maakt de nagels twee keer zo sterk. Voor mooie handen, verzorgde nagelriemen en sterke nagels. Dankzij het handige formaat past de Neutrogena® Hand & Nagel crème perfect in elke handtas - zodat u op elk moment voor uw handen kunt zorgen, zelfs als u onderweg bent.

Gebruik

Ideaal voor dagelijks gebruik. De crème aanbrengen op handen, nagels en nagelriemen en zachtjes inmasseren. De lichte niet-vette formule trekt snel in zonder een plakkerig gevoel achter te laten.

Indicatie

"• 4-in-1 verzorging voor mooie handen, verzorgde nagelriemen en dubbel zo sterke nagels. • Neutrogena® Hand & Nagel crème combineert de bewezen verzorging van de Noorse formule met panthenol. • De niet-vette formule hydrateert, verzacht kloven en maakt nagels twee keer zo sterk. • Eenvoudig in gebruik: dagelijks op handen en nagels aanbrengen en zachtjes inmasseren. Neutrogena® Hand & Nagel crème trekt snel in en is niet vet. • Het handige formaat met veilige sluiting, past perfect in elke handtas. Makkelijk voor onderweg."

Details
CNK3580867
FabrikantenJohnson & Johnson
MerkenSisley
Breedte65 mm
Lengte128 mm
Diepte40 mm