Lierac Supra Radiance Ogen Pompfl 15ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Oogserum voor een stralende blikDeze serum-crème, die gebaseerd is op de voedings- en omgevingsgeneeskunde, combineert een extract van witte malrove dat toxinegerelateerde veroudering bestrijdt, met het anti-ageing Hyalu-3-concentraat. Hij werd verrijkt met een antioxiderend extract van de pagodeboom en een ruscusextract met getitreerd gehalte aan ontzwellende ruscogenine. De gladmakende actieve textuur bevat soft-focuspoeder en parelmoerdeeltjes die vermoeidheid verdrijven en de oogcontouren glad en helder maken. De formule is parfumvrij en wordt optimaal verdragen.

Gebruik

s Ochtends en 's avonds op de oogcontouren aanbrengen.

Samenstelling

Actieve bestanddelen afkomstig van het beste uit wetenschap en natuur Celvernieuwende witte malroveNrf2-like werking: ontgift de cellen, voorkomt de vorming van nieuwe toxines en activeert het celmetabolisme Hyalu-3-concentraat Anti-ageing (gladmakend – vollere huid)Extract van pagodeboomAntioxiderend RuscogenineOntzwellend effect op wallen en kringen

Details
CNK3623808
FabrikantenAles Group
MerkenLierac
Breedte40 mm
Lengte114 mm
Diepte40 mm