Lierac Lift Integral Creme Remodelante Pot 50ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Modellerende liftingcrème voor normale tot droge huid

Dagelijks lift-injectie-effect Deze dagcrème gebaseerd op de gecombineerde esthetische lifting- + injectietechnieken combineert een opspannende kern [mahonie-extract + extract van paarse tulp] met anti-ageing Hyalu-3-concentraat en werd verrijkt met hydraterende olie van tiarébloemen. De elastische, actieve crèmetextuur bevat een unieke combinatie van 2 natuurlijke biopolymeren die een dynamisch opspannend laagje vormen. Het frisse, heerlijke bloemenparfum bevat toetsen van witte fresia, sambacjasmijn, wilde bessen en vrouwelijke, fluwelige sandel.

Gebruik

s Ochtends op het gezicht aanbrengen met uitzondering van de oogcontouren.

Samenstelling

Actieve bestanddelen afkomstig uit het beste van wetenschap en natuur

  • Mahonie-extract Spant verslapte zones op door activering van de aanmaak van collageen XVIII dat tussenkomt in de coating van alle huidinterfaces.
  • Extract van paarse tulp Vult ingevallen zones op door de aanmaak van de 30 proteïnen die fundamenteel zijn voor de MEC te verhogen en speelt dus een belangrijke rol in de structuur, kwaliteit en opbouw van de MEC
  • Hyalu-3-concentraat Anti-ageing (gladmakend - vullend - verstevigend)
  • Olie van tiarébloemen Hydraterend
Indicatie

Dynamiseert de gelaatscontouren, herstelt het volume en corrigeert verslappingsrimpels.

Details
CNK3576543
FabrikantenAles Group
MerkenLierac
Breedte78 mm
Lengte76 mm
Diepte76 mm