Les Diffusables Spr. Citrus Meng. Verstuiving.30ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

Sprankelende citrus LES DIFFUSABLES - BIO (ECO)

Bruisende kracht - Citroen en Bergamot

Sprankelende geurnoten roepen frisheid op en doen denken aan de schitterende gele kleur van citroen.

Opmonterende geuren van de schil en het blad van Sinaasappel en Citroen : een bruisende geurexplosie, een ware boost voor uw optimisme en enthousiasme ! Laat je meevoeren door de frisse en zonnige geuren van verse citrusvruchten.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:• Gebruik alleen koude diffusie-apparaten.

• Giet gemiddeld 3 tot 5 druppels om te verstuiven in een ruimte van 9 tot 15 m² (zie de gebruiksaanwijzingen van de gebruikte verstuiver).

Voorzorgsmaatregelen:

- Plaats de diffuser zo ver mogelijk van apparaten die warm kunnen worden, en buiten het bereik van kinderen in een goed geventileerde plaats - Plaats de verstuiver zodanig dat contact met het gezicht en de ogen wordt vermeden - Niet verstuiven in de kamer van kinderen jonger dan 2 jaar - Koude diffusie van essentiële oliën mag enkel gebeuren in afwezigheid van bijzonder gevoelige mensen (zwangere vrouwen, baby's, mensen die lijden aan astma of die last van stuiptrekkingen hebben), of gevoelige dieren.

Samenstelling

Ingrediënten:100% biologische* essentiële oliën : Citroen, Bergamot, Limoen, Pomerans, Zoete sinaasappel, Groene munt, Steranijs.

Details
CNK3760246
FabrikantenPranarom International
MerkenPranarom
Breedte43 mm
Lengte101 mm
Diepte40 mm