Klorane Lichaam Ontharingscr Gelaat-gev Zones 75ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

De inwerktijd verschilt naargelang de zone die moet onthaard worden: 4 à 5 minuten voor het gelaat, 6 à 8 minuten voor de oksels of bikinilijn. Na het ontharen gebruikt u de Dermo-Protection Verzorgingscrème van Klorane om de huid te hydrateren en satijnzacht te maken en er tevens voor te zorgen dat de haartjes minder snel teruggroeien.

Samenstelling

WATER (AQUA),STRONTIUM HYDROXIDE,CETEARYL ALCOHOL, GUANIDINE CARBONATE,THIOLACTIC ACID,CETEARETH-33,POTASSIUM HYDROXIDE,TITANIUM DIOXIDE (CI 77891),BHT,FRAGRANCE (PARFUM),GLYCYRRHETINIC ACID,PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL),TETRASODIUM EDTA

Indicatie

Speciaal samengesteld om erg gevoelige, kwetsbare zones, zoals de oksels, bikinilijn en het gelaat, in alle veiligheid te ontharen.

Details
CNK2909489
FabrikantenPierre Fabre
MerkenKlorane
Breedte45 mm
Lengte55 mm
Diepte135 mm
Verpakkingshoeveelheid75 ml