Jordan Tandenborstel Step By Step 0-2jaar Nf

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Jordan Step 1 tandenborstel - 0 tot 2 jaar - is op maat gemaakt om de eerste poetservaring goed te laten verlopen. Ontworpen met extra zachte borstelharen, een zachte bijtring voor het tandvlees van uw baby en een handvat dat geschikt is voor volwassenen en baby's handen. Maak dit de eerste stap bij het opzetten van gezonde en gelukkige tandverzorgingsroutines voor uw baby.

Gebruik

De gekleurde borstelharen duiden de aanbevolen hoeveelheid aan te brengen tandpasta aan. Merk op dat de tandenborstel is geen speelgoed en moet altijd onder toezicht van een volwassene worden gebruikt.

Indicatie

De basis van goede mondverzorging wordt al in de eerste levensjaren gelegd.

Details
CNK3894102
FabrikantenBenckmar bvba
MerkenAgriteca
Breedte78 mm
Lengte168 mm
Diepte17 mm