Isdin Verrutop Warts Oplossing Amp 4x0,1ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Pijnloze behandeling van wratten. Efficiënt, nauwkeurig en gemakkelijk aan te brengen

Gebruik
GEBRUIKSAANWIJZING

"Breek het ampul

Plaats het capilaire gedeelte in het ampul

Verzamel het product door de capilaire werking en pas het capillair rechtstreeks toe op de wrat. In de meeste gevallen wordt een verandering in de kleur van de laesie waargenomen (geelwit). Je kunt Verrutop 1 of 2 keer opnieuw toepassen tijdens dezelfde sessie indien nodig. De patiënt moet na het bezoek terug keren na een aanbevolen tijd om veranderingen van de wratten te evalueren en indien nodig de behandeling nogmaals uitvoeren."

Samenstelling

Nitrizinc Complex (TM): organische zuren (azijnzuur, melkzuur en oxaalzuur), anorganische zuren (salpeterzuur) en koper- en zinkzouten.

Indicatie

Pijnloze behandeling van wratten. Efficiënt, nauwkeurig en gemakkelijk aan te brengen.

Details
CNK3356094
FabrikantenAuriga International
MerkenIsdin
Breedte90 mm
Lengte150 mm
Diepte20 mm