Healing Herbs 5 Flow.natural Cream+calendula 30g

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Beschrijving

De Five Flower Cream is een natuurlijk middel, volkomen veilig, zonder bijwerkingen en bij elk ander middel te gebruiken.

De Five Flower Cream is ook uitstekend te gebruiken voor (huis)dieren of planten.

Deze crème is volledig vrij van kunstmatige additieven.

Dermatologisch getest, veilig voor de gevoelige en allergische huid.

Deze unieke formule combineert de doeltreffendheid van zes Bach bloesems in een crème die snel wordt geabsorbeerd en die een langdurige bescherming en hydratatie geeft.

Een unieke crème, SLS-vrij.

De toegevoegde CALENDULA ondersteunt de eigenschappen van de 5 flower crème en is heel heilzaam voor de huid. Deze bloem heeft ontsmettende, antimicrobiële, antibacteriële, anti virale, wond helende, eelt reducerende en gist- en schimmelwerende eigenschappen. Calendula wordt onder meer ingezet voor het helen, verzachten en/of voorkomen van zonnebrand , lichte brandwonden, kloven, tepelkloven, luieruitslag, eczeem, psoriasis, herpes, dermatitis, jeuk, voetschimmel, zwemmerseczeem, wratten, likdoorns en eelt.

Deze crème is aangewezen bij huidirritaties, kleine wondjes, insectensteken, blauwe plekken, kneuzingen, jeuk, enz. De 5 flower-crème is zeer effectief gebleken om littekens te voorkomen. Let wel op bij open wonden is het absoluut niet wenselijk de 5 flower-crème te gebruiken, men verdunt dan enkele druppels 5 fower Bach-bloesemremedie en Crab Apple Bach-bloesemremedie met bronwater en verstuift of druppelt dit over de wonde.

Een onmisbare hulp voor thuis en onderweg.

De Five Flower huidcreme is geprepareerd op basis van amandel olie en de vijf bloesem remedies van de eerste hulp remedie: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose, Star of Bethlehem met daaraan toegevoegd de Crap Apple bloesem remedie voor de reiniging en schoonmaak.

Details
CNK3078433
FabrikantenArte-Vita
MerkenHealing Herbs
Breedte45 mm
Lengte125 mm
Diepte35 mm