Handgel Hydroalcoholisch 5l Hew Pharma

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Geen verkoop aan particulieren. Apotheken of bedrijven kunnen contact met ons opnemen voor een offerte. - Bevat minstens 70% Alcohol (aanbevolen door de WHO)₁ - Effectief tegen Bacteriën en virussen (zoals het Corona Virus)₂ - Biodegradable - Niveau PT1 De desinfecterende handgel is een effectieve, ongeparfumeerde alcoholgel die geschikt is voor consumenten en voor gebruik in industriële en institutionele sectoren en andere plaatsen waar optimale handhygiëne vereist is. De Handgel bevat een plantaardig vochtinbrengend middel om uitdroging van de huid te voorkomen. Met een door de WHO aanbevolen gehalte aan bio-ethanol van 70% wordt het beschouwd als effectief tegen het corona-virus. De formule toont snelle en efficiënte prestaties versus een breed scala aan micro-organismen. De Desinfecterende Handgel is een effectieve ontsmettingsgel die zorgt voor een optimaal resultaat en tegelijkertijd zacht voor de huid is. Dankzij de toegevoegde huidverzorgende ingrediënten veroorzaakt het product geen droge huid en is het zeer geschikt voor veelvuldig gebruik.

Gebruik

Breng een geschikte hoeveelheid Handgel aan op de palm van uw handen en wrijf op het totale oppervlak van uw handen - gedurende minimaal 30 seconden voor een optimale reiniging - tot de huid droog is. Was vuile handen voordat u de handgel gebruikt. Uitwendig gebruik. Bewaar op een droge, koele en goed geventileerde plaats. Vermijd direct zonlicht. Verwijderd houden van warmte, vonken, hete oppervlakken, open vuur en andere ontstekingsbronnen.

Details
CNK4216230
FabrikantenHeW Pharma bvba