GUM® Gingidex® Mondspoelmiddel 300ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
Een speciaal geformuleerd mondspoelmiddel om opbouw van tandplak te verminderen en helpt de pijn van gevoelig tandvlees te verzachten. Het is geschikt voor de behandeling bij de eerste tekenen van gevoelig tandvlees. Het wordt tevens aangeraden bij het onder onder controle houden van tandplak bij orthodontie, implantaten en protheses. De dubbelwerkende ontsmettende formule bevat Chloorhexidine Digluconaat 0,06%, dat langdurig schadelijke bacteriën verwijdert en de groei ervan voorkomt. Daarnaast bevat het Cetylpyridinium Chloride (CPC), een antibacterieel bestanddeel dat de werking van chloorhexidine versterkt en de giftige stoffen van bacteriën beter tegengaat.
Gebruik
Direct onverdund te gebruiken. Vul de maatdop met 10 tot 15 ml mondspoelmiddel. Spoel de mond gedurende 30 seconden en spuug uit. Tweemaal per dag gebruiken na het tandenpoetsen.
Details
CNK2665792
FabrikantenSunstar Benelux BV.
MerkenGum
Breedte63 mm
Lengte160 mm
Diepte63 mm
Verpakkingshoeveelheid300 ml