Great British Grooming Exfoliat. Face Scrub 100ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze peeling verwijdert onzuiverheden en maakt tegelijk de poriën vrij en reinigt de huid. De peeling werd ontwikkeld om een glimmende huid en overtollig vet in de poriën tegen te gaan. Hij verwijdert dode huidcellen en bevat extracten van silicium en zwarte munt om de huid te exfoliëren en de huidvernieuwing te stimuleren.

  • Verkoelend en verfrissend effect.
  • Aanbevolen voor de vette en acnegevoelige huid.
  • Geschikt voor de gevoelige huid.

Arganolie: rijk en voedend.

Bentonietklei: verwijdert onzuiverheden.

Gebruik

Voeg het product toe aan je vochtige handpalmen. Wrijf de ene handpalm tegen de andere en masseer het product zachtjes in op de vochtige huid van je gezicht. Spoel af en droog al deppend af met een handdoek.

Samenstelling

Aqua (water), Decylglucoside, Natriumlaurethsulfaat, Hydratedsilica, Acrylatescopolymeer, Cocamidopropylbetaine, Glycerine, Argan pinosa (Argan) pit olie, Bentoniet, Mentha piperitaleafextract, Polyquaternium-7, Parfum, Peg-40 Hydrogenatecastoroil, Natriumchloride, Natriumhydroxide, Dinatriumedta, Natriumbenzoaat, Methylchloroisothiazolinone, Menthol, Methylisothiazolinone, Potassiumsorbate, Natriumsulfaat, Linalool, Ci74160, Ci42090, Ci47005

Details
CNK3589744
FabrikantenDiacosmo Belgium
MerkenThe Great British Grooming Co.