Forcapil Shampoo Versterkend Keratine+ 200ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

KRACHTE, VITALITEIT & BESCHERMING

Forcapil® Versterkende Shampoo werd speciaal ontwikkeld om veerkracht, vitaliteiten beschermingte brengen. Ontdek onze versterkende shampoo, rijk aan keratineen provitamine B5, de verzorging voor vermoeid en gevoelig haar.

Gebruik

Aanbrengen op nat haar, laten schuimen en vervolgens spoelen met water. Frequentie : 1 tot 2 maal per week.

Voor een optimaal resultaat, gebruik in combinatie met Forcapil® Versterkende Keratine +.

Samenstelling

Ingrediënten

  • Aqua, sodium laureth sulfate, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, polysorbate 20, hydrolyzed keratin, polyquaternium-10, panthenol, PEG-200 hydrogenated glyceryl palmate, PEG-7 gyceryl cocoate, citric acid, sodium hydroxide, sodium benzoate, parfum, linalool, limonenen
Indicatie

Forcapil® VERSTERKENDE SHAMPOO : een nieuw product om uw haar te versterken en te revitaliseren !

Externe agressies, het herhaaldelijk stijlen van uw haar, de warmte van de haardroger, stress kan het haar aantasten.

De Forcapil® Versterkende Shampoo versterkt de haarvezels vanaf de wortel, stimuleerten brengt vitaliteitaan het haar en beschermt dagelijks.

Ze bevat gehydrolyseerde keratinedie voor 98% identiek is aan de keratine van het haar. Het doel is de keratine van het haar te herstellen door de elementen te voeden waaruit ze is samengesteld. Het lokaal aanbrengen van goede voedingsstoffen zal het haar voedenen het sterker en gerevitaliseerd maken.

Forcapil® Versterkende Shampoo bevat ook provitamine B5 (panthenol), hoofdconstituent van co-enzyme A die de hoofdrol speelt in het mechanisme van weefsel- en cellenherstelling. Deze vitamine draagt bij tot een goede hydratatie van het haar, versterkt en accentueert de glans van het haar.

Details
CNK4187449
FabrikantenArkopharma
MerkenArkopharma