Eubos Med Feminin Wasemulsie 200ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Mild reinigingsmiddel voor intieme hygiëne

beschemt de natuurlijke omgeving van de gevoelige intieme plekken

Gebruik

Uitsluitend voor extern gebruik

Samenstelling

Goed uitgebalanceerd, bijzonder milde combinatie van oppervlakteactieve stoffen met vochtinbrengende en verzorgende bestanddelen die aangeoast zijn aan de enigszins lage pH van de vaginale omgeving:

  • natuurlijk α-bisabolol (actieve ingredient van kamille) heeft een irritatie- en ontstekingsremmend effect en een verzachtende en ontspannende werking voor met name de gevoelige huid.
  • gehydrolyseerde tarweproteïne en gehydrolyseerde melkproteïne binden vocht en verhogende vochtbalans van de huid en hebben hierdoor een verzachtend en versoepelend effect op de huid.
  • panthenol (provitamine B5) verbetert en verhoogt het vochtvasthoudend vermogen van de huid, bevordert haar elasticiteit en heeft een irritatie- en ontstekingsremmend effect.
  • natuurlijk melkzuur om de lichaamseigen lage pH-waarde van de intieme plekken te helpen handhaven
Details
CNK1153204
FabrikantenIDPHAR
MerkenEubos
Breedte43 mm
Lengte69 mm
Diepte198 mm