Elteans Creme Dh Tube 50ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ELTEANS CREME is sterk aangewezen voor het hydrateren en verzachten van een droge huid door de leeftijd of gebonden aan blootstelling aan de koude, alsook voor zeer droge huid gelinkt aan atopie.

Gezicht en lichaam.

ELTEANS CREME bevat geen parabenen, fenoxyethanol, siliconen, ftalaten, minerale oliën of kleurstoffen en is dermatologisch getest.

Gebruik

1 tot 3 maal per dag aanbrengen volgens de behoefte.

Koel en droog bewaren op een donkere plek.

Samenstelling
  • ernagieolie
  • Blauwe visolie
  • Tarwekiemolie
  • Essentiële olie van lavendel uit de Provence

ELTEANS Crème is rijk aan plantaardige en mariene oliën (omega 3 en 6) en dringt gemakkelijk in de huid.

Lavendel: Fijne, 'echte' of 'officinale' lavendel (Lavandula angustifolia) is de meest edele lavendelsoort en ook de lieveling van parfumeurs en aromatherapeuten. De plant groeit in het wild boven 700 tot 800 meter hoogte. Ze is stevig en daardoor ook bestand tegen het droge bergklimaat van de Provence. Een hectare fijne lavendel levert 15 tot 20 kg essentiële olie op die van nature rijk is aan biologisch actieve bestanddelen. Essentiële lavendelolie heeft een kalmerende werking op de huid en het zenuwstelsel en is geschikt voor het hele gezin.

Ingrédients : Aqua, Borago officinalis seed oil, PEG-6-stéarate and PEG-32-stearate, Triticum vulgare germ oil, Refined fish oils, Stearic acid, Palmitic acid, Glycerin, Glycéryl undecylenate, Carbomer, Bisabolol, Lavandula angustifolia oil, Parfum, Tocopheryl acetate, Sodium benzoate, Levulinic acid, Potassium sorbate, Rosmarinus officinalis leaf extract, Sodium hydroxide, Sodium levulinate, Sodium phytate, Alcohol, Linalool, Limonene, Geraniol

Indicatie

WAAROM ?

• Droge tot zeer droge huid

• Jeuk

RESULTATEN

• Hydrateert

• Stimuleert de microcirculatie via massage

• Vermindert roodheid en jeuk

• Versterkt de huidbarrière

Contra indicatie

Vlak na gebruik blootstelling aan de zon vermijden.

Details
CNK3185923
FabrikantenGSA Healthcare, Laboratoire Jaldes, Millet Innovation, MILLET INNOVATION
MerkenJaldes
Breedte32 mm
Lengte138 mm
Diepte45 mm