Elmex Tandenborstel Kind 3-6j Zacht Duopack

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Tandenborstel geschikt voor kinderen om te leren tandenpoetsen terwijl ze plezier hebben.Kleine opzetborstel geschikt voor de mond van kinderen van 3 tot 6 jaar. Zone met gele strengen om de dosering van tandpasta voor kinderen te vergemakkelijken om de grootte van een erwt te verkrijgen. Zachte strengen met afgeronde uiteinden voor een zachte reiniging van melktanden. Ergonomische handgreep met hulplijnen, aangepast aan de verschillende grepen van het kind. Met een zuignapvoet voor eenvoudig en leuk opbergen. Ontwikkeld in samenwerking met experts.

Details
CNK4244406
FabrikantenColgate Palmolive Belgium
MerkenElmex