Earclin Earshower Volw. Oorsmeer Verwijd. Revogan

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voorkom het risico op infecties en verslechtering van uw gehoor door overmatig oorsmeer. Verwijder snel en gemakkelijk overmatig oorsmeer met wat lauw water en earClin earshower. Hou uw gehoorgang schoon en gezond – gebruik de earClin earshower.

Gebruik

Wij adviseren u de earClin earshower eens in de twee dagen te gebruiken. Herhaal de procedure drie keer, bij elk gebruiksmoment. De hoeveelheid blauwe zeep is voldoende voor 30 behandelingen. Vervang uw earClin earshower wanneer de zeep op is.

Indicatie

Ovematig oorsmeer

Contra indicatie

Gebruik de earClin earshower alleen voor het reinigen van uw gehoorgang.

Gebruik de earshower niet wanneer u een oorontsteking, buisjes of trommelvliesperforatie heeft.

Details
CNK3544970
FabrikantenRevogan
MerkenRevogan
Breedte81 mm
Lengte129 mm
Diepte32 mm