Durex Naturel Extra Hydra Glijmiddel Gel 100ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Durex Natural Hydra + Glijmiddel bevat 98% natuurlijke ingrediënten en is ontworpen om seks nog gladder te maken.De formule op waterbasis respecteert de pH van de huid en bevat geen toegevoegde geur- of kleurstoffen. De formule op waterbasis respecteert de pH van de huid en bevat geen toegevoegde geur- of kleurstoffen. Het werkt in harmonie met uw lichaam om de intieme delen te hydrateren voor een volkomen natuurlijk comfort. Discreet formaat om overal mee naar toe te nemen.

Samenstelling

Aqua, Glycerin, Propanediol, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Sodium Hyaluronate, Potassium Lactate, Lactic Acid

Details
CNK3790169
FabrikantenReckitt Benckiser Healthcare
MerkenDurex