Dermalex Hydrating Shower Oil 400ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dermalex Hydrating Shower Oil is een ulra milde en hydraterende douche olie voor de droge, zeer droge en gevoelige huid. De formule van Dermalex werd specifiek geformuleerd om de huid onmiddellijk, intens en langdurig te voeden en hydrateren.

Verlicht droogheid, jeuk & irritatie.

Hydrateert intensief en kalmeert de huid.

Dermatologisch getest.

Formule op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten:

  • Deze rijke wasolie bevat een hoge concentratie aan natuurlijke verzorgende oliën zoals Glycine sojaolie, die de ontbrekende vetten in de huid terug aanvullen.
  • De formule bevat ook vochtinbrengende en kalmerende ingrediënten zoals Propylene glycol en Panthenol.
  • De formule is licht schuimend, enkel gebruik makende van extra milde wasactieven.
Gebruik

Breng Dermalex aan op natte huid van handen of lichaam. Masseer voorzichtig in en spoel daarna af met water. Geschikt voor dagelijk gebruik.

Dermalex Hydrating Shower Oil is speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met Dermalex Ultra Hydrating Moisturiser, de dagelijkse behandeling voor symptomen van een droge huid.

Samenstelling

Glycine Soja Oil, Laureth-4, MIPA-Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Panthenol, Aqua, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Bis-Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate, Lactic Acid, Citric Acid.

Indicatie

Dermalex Geschikt voor de dagelijkse reiniging van de droge, zeer droge en gevoelige of geïrriteerde huid.

Details
CNK3910635
FabrikantenPerrigo
MerkenNatura Siberica
Breedte50 mm
Lengte275 mm
Diepte210 mm