Biosil Mini Liquid Caps 60

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het actieve ingrediënt van BioSil ® , ch-OSA ® , verhoogt het collageen-, keratine- en elastinegehalte in uw lichaam.

Het twee-in-één effect van BioSil ® verhoogt de collageenspiegels door de routes die collageen produceren te activeren en ook door bestaand collageen te beschermen tegen afbraak.

Jarenlange klinische proeven door Amerikaanse en Europese onderzoekers hebben BioSil ® niet alleen "bestudeerd" of "getest" , maar bewezen dat het werkt.

Gebruik

Neem er een 's ochtends en een 's avonds voor het volledige scala aan voordelen.

Samenstelling

ch-OSA ® , onze gepatenteerde en uniek effectieve verbinding, is het enige actieve ingrediënt in BioSil ® . De twee andere ingrediënten zijn gezuiverd water en microkristallijne cellulose (plantaardige vezels).

Details
CNK4375457
FabrikantenBio Minerals
MerkenBiosil