Bioderma Sebium Gel Moussant Actif Tube 200ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Sebium Active Foaming Gel reinigt de huid effectief zonder haar te beschadigen. Het werkt in op zowel de oorzaken als de gevolgen van onvolkomenheden, zodra de huid gereinigd is, met respect voor het ecosysteem van de huid:De combinatie van salicylzuur (BHA) en glycolzuur (AHA) helpt poriën te ontstoppen, onvolkomenheden te verminderen en de huidtextuur te verfijnen. Het werkt in op de oorzaken van imperfecties dankzij seboregulerend en zuiverend zinkgluconaat. Respecteert het evenwicht van de huid dankzij een zachte oppervlakteactieve stof en een licht zure pH (4,5) om de werking van de AHA's te optimaliseren. Een perfect evenwicht tussen doeltreffendheid en tolerantie. Het gepatenteerde natuurlijke D.A.F.TM complex verhoogt de tolerantiedrempel van de huid.

Gebruik

Sebium Actieve Schuimende Gel wordt 's morgens en/of 's avonds gebruikt tot de onvolkomenheden verdwenen zijn.

STAP 1: Laat de gel schuimen tussen natte handen en breng het aan door de huid zachtjes te masseren.

STAP 2: Spoel grondig.

STAP 3: Voorzichtig afdrogen.

In geval van ongemak: ongemak en lichte roodheid, de toepassingen 1 dag op 2 spreiden.

Als de irritatie aanhoudt, stop dan met het gebruik van het product en raadpleeg uw arts.

Vermijd het gebruik van Sebium Active Foaming Gel in combinatie met isotretinoïne of keratolytische behandelingen.

Voor de fijne en gevoelige huid is een zachte, zuiverende reiniger zoals Sebium Foaming Gel te verkiezen.

Samenstelling

AQUA/WATER/EAU, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, ZINC GLUCONATE, SALICYLIC ACID, GLYCOLIC ACID, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CELLULOSE GUM, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, INULIN, XANTHAN GUM, MANNITOL, SODIUM CITRATE, XYLITOL, CELLULOSE, FRUCTOSE, GLUCOSE, RHAMNOSE, SODIUM METABISULFITE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 2005]

Indicatie

Occasionele reiniging van de vette en acnegevoelige huid met onzuiverheden (mee-eters, puistjes).

Details
CNK4241212
FabrikantenNaos
MerkenBioderma