Bergamot 10ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Bergamot ziet eruit als een peervormige citroen. Uit onderzoek blijkt dat deze zure vrucht een kruising is tussen een soort limoen en een zure sinaasappel. De olie wordt gewonnen uit de verse schil van de vrucht. De Bergamot Olie van Purasana wordt gewonnen van de Bergamotbomen uit Italië.

Deze 100% natuurlijke etherische olie kan worden toegevoegd aan gerechten, badolie en massageolie. Ook is het mogelijk om enkele druppeltjes op een zakdoek aan te brengen en deze te laten verdampen in een kom met water. Het inademen van de etherische olie kan bevorderend zijn voor het ademhalingscomfort.

De gezondheidsclaims die wij over dit product doen zijn als wetenschappelijk bewezen beoordeeld door de Europese Unie (EFSA, European Food Safety Authorities).

Gebruik
Oraal gebruik: 1 druppel, 1 keer per dag, maximaal 4 opeenvolgende dagen gebruiken.
Hoe gebruik ik Purasana Bergamot als badolie?
Gebruik als badolie: Omdat etherische oliën van nature niet oplosbaar zijn in water, is het vermengen met een badschuim of basisolie aan te raden. Om zo te genieten van een optimale verspreiding van het product.
Gebruik: Meng 5 druppels in 10 ml badschuim of basisolie (zoals zoete amandelolie), giet vervolgens in een bad met warm water.
Hoe gebruik ik Purasana Bergamot als massageolie?
Massageolie: Meng 5 druppels in 10 ml neutrale plantaardige olie zoals zoete amandel-, jojoba-, hazelnoten- of macadamiaolie.
Samenstelling

Pure essentiële olie van bergamot (Citrus bergamia); Oorsprong: Italië; Extractie: koude persing; Plantendeel: schil; Chemotype: limoneen, linalylacetaat

Indicatie

Helpt ontspannen - Vermindert stress - Helpt sneller de slaap te vatten

Contra indicatie

De etherische oliën zijn niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar en voor vrouwen tijdens een zwangerschapsperiode of bij het geven van borstvoeding.

Details
CNK3813904
FabrikantenPurasana
MerkenPurasana