Belène collagen Boost Anti-Age Night Cream 50ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Belène® Collagen Anti-Age Night Cream met Collagen Active D Complex®, bevat een krachtige collageenbooster -peptide-mix en een biologisch stamcelextract van Nicotiana Sylvestris die de aanmaak van collageen stimulerenen de afbraak ervan remmen. Rimpels en uitdrukkingslijntjes verminderen zichtbaar na 6 weken. Bovendien is deNight Cream verrijkt met een Nourishing Shield voor een intensieve voeding en herstel van de huid 's nachts. Zorgt voor een soepelere, zichtbaar jonger uitziende huid overdag.

Gebruik

's avonds, na reiniging, aanbrengen op het gelaat en de hals. Direct contact met de ogen vermijden. De frisse crème met zijdezachte textuur is niet kleverig en dringt onmiddellijk in.

Voor een optimaal resultaat kan u ook de Day Cream en het Serum uit de Belène® Collagen Anti-Age verzorgingslijngebruiken.

Samenstelling

Aqua, Glycerin, Isopropyl Myristate, Caprylic/capric Triglyceride, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Cyclohexasiloxane, Propanediol, Pentaerythityl Tetraisostearate, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Parfum, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Triticum Monococcum Seed Extract, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Yeast Protein, Nicotiana Sylvestris Leaf Cell Culture, CI 77891

Indicatie

Belène® Collagen Anti-Age Night Cream. Rimpels en uitdrukkingslijntjes verminderen zichtbaar na 6 weken. Bovendien is de Night Cream verrijkt met een Nourishing Shield voor een intensieve voeding en herstel van de huid 's nachts.

Contra indicatie

/

Details
CNK3773785
FabrikantenCeres Pharma
MerkenBelene
Breedte40 mm
Lengte146 mm
Diepte38 mm