BabÉ Age Mult Defense Ampoules 7x2ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Concentraat van vitamine A, B3, B5, C, E + Pro-Vitamine D en Vitamine D-achtig.

Ampul met regenererende, revitaliserende en verjongende werking die de natuurlijke afweer van de huid activeert en effectief de tekenen van veroudering bestrijdt.

Alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

  • Een gladdere, gehydrateerde en zachtere huid.
  • Vermindert rimpels en verstevigt de huid.
  • Herstelt de helderheid en gezondheid van de huid.
  • Beschermt tegen vervuiling.
  • Versterkt de barrièrefunctie en brengt het microbioom in evenwicht.
Gebruik

Voor dagelijks gebruik, 's morgens en 's avonds.

Schud de ampul voordat u deze opent. Breek het bovenste deel, plaats de dispenser en breng een halve ampul aan op het gezicht, de hals en de halslijn die vooraf schoon en droog is. Masseer tot het volledig is geabsorbeerd.

Na opening de rest van de ampul binnen 24 uur gebruiken.

Samenstelling

Ingrediënten: Niacinamida, Vitamine D-like, Prebiotisch, Centella Aziatica, Babé Anti-aging Peptidisch complex, Panthenol, Vitamine A, C en E, Pro-vitamine D, Hyaluronzuur.

Indicatie

Anti-aging serum, voor gebruik 's morgens en 's avonds.

Details
CNK4472155
FabrikantenAdephar
Merkenbabe