Avene A-oxitive Tissue Masker

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dit Tissuemasker is een echte SOS-verzorging met "tweedehuideffect" die perfect met de gelaatscontouren versmelt voor een gehydrateerde, frisse, soepele en compactere huid.

  • ANTIOXIDEREND - Provitamine C & E beschermen de huid tegen dagelijkse oxidatieve omgevingsstress en tegen de schadelijke effecten van vervuiling.
  • STIMULEREND - Verrijkt met GP4G, een bron van energie voor de cellen, die de natuurlijke afweermechanismen van de huid stimuleert.
  • VERZACHTEND - Bevat van nature kalmerend en verzachtend Thermaal Water van Avène. Samengesteld met natuurlijke vezels die heerlijk zacht aanvoelen en de huid laten ademen.
  • NA ESTHETISCHE HANDELINGEN - Mag worden gebruikt na oppervlakkige laserbehandeling, peeling, IPL, LED...
Samenstelling

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA) PENTYLENE GLYCOL WATER (AQUA) GLYCERIN ASCORBYL GLUCOSIDE POLYSORBATE 20 ARTEMIA EXTRACT CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE DISODIUM EDTA PHENETHYL ALCOHOL SODIUM BENZOATE SODIUM HYDROXIDE TOCOPHERYL GLUCOSIDE XANTHAN GUM

Details
CNK4136685
FabrikantenPierre Fabre
MerkenAvène avene