Aurea Miccelair Reinigingswater 200ml

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het micellaire reinigingswater is alcohol- en chemicaliënvrij en reinigt en verfrist de huid zeer zacht. De perfecte textuur is niet plakkerig en laat een delicate geur achter op de huid.

  • 99,94 % natuurlijke oorsprong
  • 89,74 % biologische landbouw
Gebruik

Breng de Micellar Makeup-Remover 's morgens en/of 's avonds met een wattenschijfje aan op het gezicht, de ogen en de lippen. Afspoelen is niet nodig.

Samenstelling

Ingrediënten : Aloë Barbadensis Gel*, Hamamelis Virginiana Water*, Cocoglucoside, Propaandiol, Trehalose, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Parfum, Melkzuur, Benzylalcohol, Dehydroazijnzuur.

*Ingrediënten uit biologische landbouw.

Indicatie

Micellair reinigingswater.

Contra indicatie

Niet gebruiken als u een van de ingrediënten niet verdraagt.

Details
CNK3080397
FabrikantenPro-Vera
MerkenAurea
Breedte60 mm
Lengte130 mm
Diepte45 mm