Aromapoux Bio Spray A/luis 30ml + Kam

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

1 keer per dag aanbrengen, gedurende 2 tot 3 dagen, tot de luizen en neten verdwijnen : het gebruik is eenvoudig maar de behandeling moet zorgvuldig uitgevoerd worden. Spuit op het droge haar vanop een afstand van 10 cm, strook per strook op de hoofdhuid en het haar in voldoende hoeveelheid zodat het haar er vochtig uitziet. Laat gedurende minimum 15 minuten inwerken. Was daarna het haar met een shampoo voor veelvuldig gebruik. Kam het haar met een luizenkam om de dode luizen en neten te verwijderen. De spray opnieuw aanbrengen 7 dagen na het 1ste gebruik.

Samenstelling

Met 100% biologische essentiële oliën*: Tea-tree, Lavandin, Steranijs, Ylang-ylang.+ 100% biologische plantaardige oliën*: Abrikozenpit, Kokos *Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw.

Indicatie

Anti-luizen spray + luizenkam.

Details
CNK3573292
FabrikantenPranarom International
MerkenPranarom
Breedte63 mm
Lengte123 mm
Diepte50 mm