Actipur Schuim Derme Reinigend Nf Pompfles 150ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Actipur® Dermal Cleansing Foam, speciaal ontwikkeld voor de dagelijkse hygiëne van de probleemhuid en de sterk ontstoken huid, reinigt en peelt de gezichtshuid op milde wijze. De zeepvrije formule met hoge tolerantie verwijdert onzuiverheden, zuivert en kalmeert de huid en houdt haar in evenwicht. De schuimende textuur en de aanwezigheid van hemostatische werkstoffen maken het mogelijk om Actipur® Dermal Cleansing Foam te gebruiken voor het scheren van opkomende baarden.

Gebruik

Breng het Dermo-Cleaning Foam aan op een vochtige huid. Zachtjes inmasseren en afspoelen. Breng de BB Cream vervolgens gelijkmatig aan op het gezicht en de hals.

Samenstelling

AQUA (WATER), SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERYN, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, POPULUS TREMULOIDES (ASPEN) BARK EXTRACT, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, COCONUT ACID, ZINC GLUCONATE, TETRASODIUM EDTA,

Details
CNK2594885
FabrikantenCosmxpert, Noreva
MerkenNoreva
Breedte58 mm
Lengte171 mm
Diepte50 mm