Acerola 750 Be Life Pot Gel 50

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Acerola, ashwagandha & shiitake

De kleine acerolabessen, oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Amerika, bevatten van nature uitzonderlijk veel vitamine C, dat zoals men weet zowel energie geeft en het afweersysteem stimuleert.

Deze werking wordt versterkt door een heilzame dubbele wisselwerking: met ashwagandha , een algemeen lichaamstonicum dat de immunitaire weerstand stimuleert en met shiitake, een champignon die in Azië al eeuwenlang wordt gebruikt voor een langere levensduur.

Gebruik

1 caps./dag

Samenstelling

Samenstelling

Acerola* (Malpighia glabra) -bio,
(nat. oorsprong, 17% vit. C) 250 mg
Ca L-ascorbaat (82% vit. C) 170 mg
Ashwagandha* (Withania somnifera) -bio
wortel extract (10x geconcentreerd) 50 mg
Shiitake* (Lentinus edodes) -bio extract
(18x geconcentreerd) 20 mg
Maltodextrine* bio
Gel : zuurbestendig (plantaardige cellulose + pectine)
* Ecologische landbouw
Indicatie

Vitamine C draagt bij tot de goede werking van het immuunsysteem en vermindert de vermoeidheid.

Contra indicatie

Volgende medisch advies bij zwangerschap, bij gebruik van amfetaminen en cyclische antidepressiva, bij de vorming van blaasstenen, bij nierfinsufficiëntie of langdurige dialyse of boverschrijden van de RI..

Details
CNK3187457
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte62 mm
Lengte95 mm
Diepte62 mm
Verpakkingshoeveelheid50 gel